Általános Szerződési Feltételek

ASL.hu Bt.

Érvényes: 2009. január 1-től visszavonásig.

  1. Az ASL.hu Bt. és a vele üzleti kapcsolatba kerülő Felek (továbbiakban: Vevő) közötti jogviszonyt az ASL.hu Bt. és a Vevő között létrejött megállapodás szabályozza. Ebbe beleértendő minden írásban, faxon, vagy e-mailben történt szerződés, megállapodás, ajánlat, megrendelés, visszaigazolás. A külön nem szabályozott kérdésekben jelen Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Minden egyéb kérdésben a hatályos jogszabályok és rendeletek irányadóak.
  2. Az ASL.hu Bt. és a Vevő közötti jogviszony a szerződés aláírásával, vagy a megrendelés visszaigazolásával lép hatályba.
  3. A fizetési feltételeket minden esetben az ASL.hu Bt. és a Vevő közötti egyedi fizetési megállapodás, ennek hiányában a számlán szereplő fizetési határidő szabályozza. Az ASL.hu Bt. a vételár vagy a nyújtott szolgáltatások díjának teljes kiegyenlítéséig a szállított termékek, szoftverek feletti tulajdonjogát fenntartja.
  4. Az ASL.hu Bt. fenntartja a jogot, hogy késői fizetés esetében az adott árkedvezményt, valamint az aktuális jegybanki kamat kétszeresét a Vevőnek kiszámlázza. Késedelmes fizetés esetén késedelmi pótlékot is felszámolhat az ASL.hu Bt., ennek összege a késedelmes kamaton felül nettó 5.000 Ft.

Budapest, 2008.december 29.

PDF-ben letölthető változat ]

  

Általános Szerződési Feltételek

PICMAC Kft.

Érvényes: 2009. január 1-től visszavonásig.

  1. A PICMAC Kft. és a vele üzleti kapcsolatba kerülő Felek (továbbiakban: Vevő) közötti jogviszonyt a PICMAC Kft. és a Vevő között létrejött megállapodás szabályozza. Ebbe beleértendő minden írásban, faxon, vagy e-mailben történt szerződés, megállapodás, ajánlat, megrendelés, visszaigazolás. A külön nem szabályozott kérdésekben jelen Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Minden egyéb kérdésben a hatályos jogszabályok és rendeletek irányadóak.
  2. A PICMAC Kft. és a Vevő közötti jogviszony a szerződés aláírásával, vagy a megrendelés visszaigazolásával lép hatályba.
  3. A fizetési feltételeket minden esetben a PICMAC Kft. és a Vevő közötti egyedi fizetési megállapodás, ennek hiányában a számlán szereplő fizetési határidő szabályozza. PICMAC Kft. a vételár vagy a nyújtott szolgáltatások díjának teljes kiegyenlítéséig a szállított termékek, szoftverek feletti tulajdonjogát fenntartja.
  4. A PICMAC Kft. fenntartja a jogot, hogy késői fizetés esetében az adott árkedvezményt, valamint az aktuális jegybanki kamat kétszeresét a Vevőnek kiszámlázza. Késedelmes fizetés esetén késedelmi pótlékot is felszámolhat a PICMAC Kft, ennek összege a késedelmes kamaton felül nettó 5.000 Ft.

Budapest, 2008.december 29.

PDF-ben letölthető változat ]