Október 2-án lezárut a szavazás, Október 9-én kihírdették az eredményt!

orszagboltja20143

2014-ben ismételten megrendezték az Ország Boltja versenyt. A megmérettetés célja az volt, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legjobb minőségű, valamint a legnépszerűbb webáruházakat. A verseny nyitott és a résztvevő boltok számára ingyenes volt.

Az Ország Boltja díjért folytatott verseny két részből állt, egyik kategóriában a Minőségi díjért másikban a Népszerűségi díjért szálltak versenybe a nevezők. A jelöltek Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok voltak, akik online felületen (is) kereskednek.

orszagboltja20142

Az Ország Boltja díj: a Népszerűségi kategóriában induló webáruházak közül a legtöbb szavazatot szerző nyerte el, azaz cégünk által üzemeltetett bhpgumi.hu. A szavazásban boltunkba érkező vásárlók a szavazódoboz szegítségével vettek részt, illetve bárki szavazhatott az orszagboltja.hu webcímen. E szavazatok összesítése alapján, nekünk ítélték a legjobbnak járó díjat.

Az elnyert díjat 2014. október 9-én vehettük át a budapesti Bálnában. A gála műsorban számos ismert előadó szórakoztatott minket, s teremtett kellemes hangulatot az estéhez.

orszagboltja4

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ránk szavazott, megtisztelt minket bizalmával, ígérjük a jövőben is a legjobbat hozzuk ki magunkból, hogy vásárlóink igényeit a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni!

Köszönettel Bhp gumi csapat.

Rövid összefoglaló a gáláról:

Az ország boltja